Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/scsystemsbe/www/includes/menu.inc).

Uw eigendom dag en nacht bewaken.

Hoewel het voorkomen van inbraken een eerste en onmisbare schakel is in het voorkomen van inbraken, blijken de preventieve maatregelen die de mensen kunnen nemen niet altijd voldoende doeltreffend. De criminaliteitscijfers van de Federale Politie tonen dat er 80893 woninginbraken en 18912 inbraken in bedrijven en handelszaken werden gepleegd in België in 2013. (Dit zijn de meest recente volledige cijfers in de Criminaliteitsstatistieken van de Federale Politie. Bron: http://www.stat.policefederale.be/criminaliteitsstatistieken/interactief...)

Het plaatsen van één of meerdere camera’s in en/of aan uw woning heeft meerdere voordelen. Wie maakt er zich wanneer men het huis uitgaat eens geen zorgen over zijn woning of bedrijf? Het lijkt een utopie, maar niets zo geruststellend als een oogje in het zeil te kunnen houden op uw woning, zelfs als je er niet aanwezig bent. Naast het afschrikkend effect die camera’s kunnen hebben of potentiële inbrekers, zijn de camera’s een groot pluspunt om, als u toch de pech hebt gehad dat er een indringer in uw woning of bedrijf is binnengedrongen, de dader makkelijker te kunnen opsporen.

Hierbij kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Een van onze beveiligingsspecialisten komt in uw woning of bedrijf nakijken wat de voor uw gebouw de meest strategische plaatsen zijn om de camera’s te plaatsen en staat in voor de plaatsing, afstelling en aangifte ervan.

Meer informatie over onze producten vind u hier.