Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/scsystemsbe/www/includes/menu.inc).

Controleer wie er aan de deur staat.

Vele mensen hebben vaak last van ongewenst bezoek. Je houdt er niet van de deur te openen voor onbekenden, zowel irritante verkopers als personen met slechte bedoelingen. Het zorgt het voor een groter veiligheidsgevoel als u op voorhand kan bekijken wie er aan je deur staat.

Videofoons, of evengoed gekend al parlofoons, zijn hierbij een handig hulpmiddel. Deze kunnen worden geplaatst aan de voordeur of aan toegangspoorten. Ook handig is dat u tegen de personen kan spreken en ze van binnenshuis kan wegsturen, of binnenlaten door een druk op de knop.

Onze experts komen bij u langs voor het plaatsen van het systeem aan uw deur of poort, en van het systeem binnenshuis. U hebt de vrije keuze waar deze wordt geplaatst, en of u er op meerdere plaatsen in huis wenst. Zo kunt u ook vanuit de slaapkamer van uw videofoon gebruik maken in geval van bijvoorbeeld laat (ongewenst) bezoek. We verzekeren u en snelle en efficiënte installatie.