Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/scsystemsbe/www/includes/menu.inc).

Anthem

Anthem

Bose

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, toen werkzaam als hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De oorspronkelijke filosofie en de oprichtingsbeginselen zijn sindsdien niet veranderd.
Bose blijft zich inzetten voor onderzoek. We zijn altijd op zoek naar dingen die, wanneer ze worden verbeterd, ook het leven van de mensen verrijkt.
Maar onderzoek is niet het enige wat ons interesseert. In alles wat wij doen, streven wij naar het allerbeste. Van bedrijfsvoering tot klantenservice. Van de producten tot de handleidingen die u gebruikt om onze producten te installeren. In alles wat wij doen, geloven wij rotsvast dat 'goed genoeg' slechts een startpunt is.
Wij hebben onze ambitie en onze passie voor innovatie altijd voluit ingezet om unieke geluidsoplossingen te ontwikkelen die praktisch elke audio-uitdaging aankunnen op elk toepassingsgebied, zelfs de ruimtevaart. Veel van onze producten zijn ontworpen als entertainment- en home audio-systemen, maar het geluid van Bose is ook prominent aanwezig in de luchtvaart- en auto-industrie.

BTicino

Energetische efficiëntie wordt dus een hedendaagse prioriteit van het bedrijf, dat zich inzet in permanent onderzoek naar producten en oplossingen die het energieverbruik verminderen, met toepassing van hernieuwbare energie- bronnen voor residentieel, industrieel en tertiair gebruik.

Een andere kenmerkend element in de bedrijfsfilosofie van BTicino, in Italië en in het buitenland, is het op de markt brengen van easy technology, met gebruiksvriendelijke en niet dure producten die werkelijk nuttig zijn. In deze context kaderen aanzienlijke investeringen in de sector van de residentiële domotica, die leidden tot het succes van My Home. Dagdagelijkse leefscenario’s vinden eenvoudige oplossingen in een esthetisch en functioneel kader via traditionele schakelaars.

Control 4

Control 4

Denon

Denon

Geovision

Geovision is een leider in digitale video surveillance. Het bedrijf heeft een uitgebreide productlijn met toonaangevende technologieën. Deze bevat onder andere kosteneffectieve digital surveillance systemen. Het bedrijf zorgt voor een continue verbetering van zijn producten om de concurrentie voor te blijven. Er is ook een IP surveillance productlijn, men zorgt voor integratie van IT-technologie in de bewakingssystemen, ze hebben toegangscontrole systemen en een compleet aanbod veiligheidsaccessoires om professionals te ondersteunen en aangepaste diensten et kunnen leveren.

Geovision werkt met gebruiksvriendelijke software waardoor het makkelijk is dingen op te zoeken. Het kan ook makkelijk toegepast worden in grote systemen. 

Geovision bezit jarenlange ervaring en levert topkwaliteit. Het bedrijf biedt zijn klanten een uitstekende logistieke ondersteuning, zorgt voor een snelle levering en een ideale klantenservice met 24 uur technische ondersteuning via telefoon. 

 

We maken onder andere gebruik van camera's van de Aurora-serie. Deze serie is geïnspireerd op het Noorderlicht dat enkel op beeld kan worden vastgelegd bij weinig licht. De Aurora-serie zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om uitstekende beelden te maken bij weinig licht. De zeer lichtgevoelige camera's zin ideaal voor nachtopnames en kunnen zelfs in het donker kleurendetails weergeven, zoals de kleuren van de kledij van een verdachte of van een wegrijdende auto. 

 

De fisheye camera's zorgen voor een opname van alle hoeken van een locatie met slechts één camera. Ze kunnen zowel op een muur, het plafond als in een hoek worden geplaatst. De camera is uitgerust met een IR LED waardoor opnames in donkere situaties mogelijk zijn. 

 

Hikvision

Hikvision isis de grootste leverancier van video surveillance producten. Het bedrijf is gespecialiseerd in videobewaking technologie en biedt een volledige lijn van innovatieve CCTV en videobewakingproducten. Hun aanbod is zeer divers. Ze bieden kleine systemen aan.

 

Wij maken voornamelijk gebruik van de producten uit de EXIR serie. Deze biedt geavanceerde netwerkcamera's die zijn voorzien van high-performance LED-lichtbronnen en hebben een revolutionaire rechhoekige lens die zorgen voor een naadloze HD opname, ultieme lichtdoorlatendheid en ongeëvenaarde niveau's van nachtbewaking. De camera's beschikken ook over beeldverbeteringstechnologie, dual video streams, Power over Ethernet functionaliteit en een IP66 bescherming van het milieu. De 2- en 3- megapixel camera's maken gebruik van sepciaal gecoate infrarood gain glas voor een betere lichtdoorlatendheid. Dit zorgt ervoor dat het beeld nog duidelijker is en bijzonder geschikt is voor omgevingen met weinig of geen licht en dus ook voor 's nachts. De Hikvision's EXIR camera's leveren dus de meest geavanceerde nieveus van nachtelijke bewaking die vandaag op de markt beschikbaar zijn. De camera's zijn makkelijk te plaatsen en u kan de beelden altijd en overal live bekijken dankzij de gratis Hikvision EZVIZ smartphone app. Zo heeft u ten aller tijde het gevoel van vertrouwen dat uw eigendom veilig en beschermd is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de NVR opname systemen zijn zeer interessant. 

 

 

Jablotron

Jablotron

K-array

K-array

KNX

KNX

Mobotix

We gebruiken onder andere de producten van Mobotix voor zowel het plaatsen van onze camera's als onze videofoons. 

 

Camera's

Ook voor onze camera's werken we samen met Mobotix. Mobotix ontwikkelt en produceert IP netwerkcamera’s voor gebruikersvriendelijke videosurveillance en andere zakelijke cameratoepassingen in IP-netwerken. Omdat alle functionaliteit geïntegreerd is in één behuizing, hoeft geen additionele software te worden geïnstalleerd. De camera’s zijn eenvoudig via een webbrowser te installeren en te monitoren.

Mobitix heeft camera's die thermisch zijn en ook moonlightsensors die zeer lichtgevoelig zijn. Daarnaast komt ook gratis beheerssoftware.

 

We installeren zowel indoor als weersbestendigde outdoor camera's

 

Outdoor camera's:

 

Deze compacte, niet opvallende camera met een resolutie van 2 x 6 megapixels is eenvoudig inbouwbaar in het plafond of de muur. Deze eerste flexibele dual thermische camera is volledige weerbestendig emeet de warmtestraling van voorwerpen, zodat ze ook in volledige duisternis functioneren. Ze maken het mogelijk om 's nachts betrouwbaar bewegingen te detecteren aangezien elke verandering een signaal doorgeeft. Ook overdag heeft deze camera het voordeel dat deze bewegende objecten in schaduw, rook of in het half-donker detecteert. Dankzij de hemisferische dual lens, kunnen met één camera twee aparte kamers tegelijk voor 180° in beeld gebracht worden, zonder blinde vlekken. 

 

​Deze ultracompacte en weersbestendige camera is onopvallend en wordt niet direct als camera herkend. De camera heeft een gezichtsveld van 360° waardoor een compleet toezicht op een ruimte mogelijk wordt. De camera is digitaal en kan traploos in- en uitzoomen en draaien. Doordat hij robuust is en zonder mechanisch bewegende onderdelen, is er ook weinig onderhoud aan.  Daarnaast is er ook een ingebouwde alarmfunctie, microfoon en luidspreker aanezig. 

 

Q25 Panorama

 

 

Indoor camera's:

Dit model is uitgerust met de gloednieuwe 6 megapixel Moonlight sensortechnologie die de beste prestaties verstrekt bij weinig licht in elke indoor situatie. Deze plafond camera biedt volledige flexibiliteit bij de installatie. Het is uitgerust met een telelens waardoor hij kan gericht worden op een een specifieke plek in de kamer. De 90° graden lens en gemonteerde hoek zorgen ervoor dat de hele ruimte kan worden bestreken. De MxActivitySensor vermindert de kans op valse alarmen. Daarnaast is er de standalone functie die zorgt voor volledige functionaliteit op nul bandbreedt. Er is ook een hemisferische versie beschikbaar. 

 

Deze 36° binnencamera is ideaal voor montage in verlaagde plafonds. Deze kleinste en lichtste hermisferische camera met 5 megapixel dag of nacht sensor is eenvoudig te installeren in systeemplafonds als halogeen downlight. Dankzij de telelens is het mogelijk een zeer gedetailleerd beeld te maken van de omgeving, zelfs het lezen van serienummers op bonkbiljetten wordt mogelijk. Dankzij de geïntegreerde Lowlight Exposure Optimization MxLeo kunnen zelfs contrastrijke beelden zonder bewegingsonscherpte en in slecht verlichte omgevingen perfect worden weergegeven. 

 

Dit is een compacte binnenshuis allround secure en hemisferische camera. De camera is makkelijk op elk oppervlak aan een wand te montere

n. De extreem hoog gevoelige 5 megapixel sensor biedt zelfs in de slechtste lichtomstandigheden toch beelden zonder bewegingsonscherpte. Het zorgt voor een perfect panoramisch overzicht van een kamer. De hemisferische technologie met een uitzicht van 180° geeft de beelden weer zonder blinde vlekken waardoor je kosten kan besparen omdat er minder camera's nodig zijn. De geïntegreerde MxActivitySensor detecteert zelfs de kleinste bewegingen en vermindert het aantal valse alarms. Er zijn geen licentie of software kosten en de updates zijn gratis . 

 

 

 

Videofonie

Voor onze videofoons maken we gebruik van de producten S15 en T15.

 

  • S15

 

  • T15

 

Panasonic

Panasonic

Paxton

Paxton

Risco Lightsys

risco lightsys

Sicli

Als één van de weinige Belgische ondernemingen ontwikkelt en produceert dit authentiek Belgisch bedrijf in zijn zetel te Ukkel niet enkel een volledige productengamma aan draagbare blussers, het beschikt eveneens over een departement systemen dat vaste installaties ontwerpt, plaatst en onderhoudt.

Sicli bekommert zich integraal over uw brandbeveiliging en houdt uw uitrusting up-to-date gedurende de ganse levensduur van uw park apparaten en systemen.

Siemens

Siemens detectoren

Truaudio

Truaudio

UTC & Security

United Technologies